keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Kouluvääntöä ja estehyppelyä Sonjalla


Tänään ratsastin ekaa kertaa Sonjalla, ja ylipäätäänkin ekaa kertaa pitkään aikaan! Keppariharrastus on ollut IRL-puolella oikeastaan koko talven ja kevään niin jäissä, että nyt on jo korkea aika ryhdistäytyä ja ruveta treenailemaan kesää varten.

Tosiaan ratsuna toimi tänään Sonja, ja ihan perus kouluväänhöä ja estehyppelyä mentiin. Sileällä kävin kaikki askellajit läpi, ja vaikka vähän oli kankeutta omissa jaloissa, niin suht. hyvin sain Sonjan kulkemaan. Pikkuneidistä taitaakin tulla oikein kouluponi. :) Estepuolikin sujui kaikin puolin ihan hyvin, vaikkakin tosin hieman kankeasti ylittyi 70 cm, johtuen siitä että viimeksi hyppäsin noin kolme kuukautta sitten.
Ilme oli pakko rajata pois, olin niin säikähtäneen näköinen kun huomasin Oliverin ihan esteen edessä :'D


...mahtava hyppytyyli. :'DTäälläpäin ovat lähestulkoon kaikki lumet sulaneet, järvessä on tosin vielä jonkin verran jäätä, joka sekin todennäköisesti sulaa lähipäivinä. Tavallisesti ratsastan toisella, nurmikkopohjaisella kentällä, mutta sen märkyyden ja huonokuntoisuuden vuoksi se on lähinnä kesäkäytössä. Tässä soralla pystyy ratsastamaan suht. hyvin, hieman pieni ja vinohan tuo on, mutta eipä se pahemmin haittaa. :)

2 kommenttia :

  1. Hieno blogi ja kiva postaus! Heppas on ihan älyttömän hienoja ja kuvat myös. ;)

    VastaaPoista