keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Kesätunnelmia

Heippa taas!

Nyt on taas vähän blogin päivittely jäänyt, erityisesti tämänhetkisen kiireellistyyteni takia. Tänään kuitenkin ehdin kuvailla ja hieman ratsastaakin.

Tänään ratsastin tosiaan Sonjalla ja Vivalla. Sonjan kanssa tehtiin jokaisessa askellajissa siirtymisiä, temponvaihteluja ja ympyröitä sekä kiemurauria. Poni oli alkuun hieman säpsy ja turhankin herkkä kuumenemaan, mutta jonkin aikaa ravattuani poni rauhoittui selvästi eikä jaksanut mitään turhaa hössötysä.
Vivalla puolestaan ratsastin maastossa. Tamman suitsia en mistään löytänyt, joten päätin mennä ilman suitsia (tosi realistista :D). Hienosti Viva kulki, vaikka ei ollut mitään millä ohjata. Lopuksi käytiin vielä pellolla laukkaamassa ja rannassa ottamassa kuvia.

Kenttä vihertää jo niin kesäisesti... :3

Ilta-aurinko paistoi mukavasti
Tänään onkin ollut varsinainen hellepäivä, lämmintä on ollut yli 20 astetta! Mulla on huominen ja ylihuominen vapaata, joten sitten ehdin ratsastaa ja toivottavasti tehdä pari blogipostausta. Ensi viikko meneekin sitten taas muissa kiireissä ja sitä seuraava viikko TET-harjoittelussa Vantaalla. Sitten on enää viimeinen viikko koulua ja sen jälkeen kauan kaivattu kesäloma! Kesäsuunnitelmia mulla ei juurikaan ole, juhannuksen jälkeen on ripari ja konfirmaatio, sen jälkeen valmennusleiri oikeilla hepoilla ja sitten vielä mahdollisesti Millan ja Roksun pitämä keppihevosleiri Rockbayssa heinäkuun lopussa.

Millaisia kesäsuunnitelmia teillä on? Onko tiedossa ahkeraa ratsastusta vaiko leppoisia laidunpäiviä?

Kesäisemmän yläkuvan myötä näkemiin, seuraavaan postaukseen saakka! :)

4 kommenttia :

 1. Mulla ei ole juurikaan mitään keppareihin liittyviä kesäsuunnitelmia, ehkä kisat tulossa, joihin ajattelin paria vähän uudempaaa pollea kokeilla. Hevossuunnitelmia tosin on! Mm. heinäkuussa on leiri ja sitten ehkä pääsen tallitöihin yhdelle tallille. :)
  Mut hyvää kesänalkua sinne! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuohan kuulostavat oikein kivoilta.:) Itsellänikin on heinäkuussa ratsastusleiri ja loppukuusta myös tallihommia tiedossa lähitallilla. Hyvää kesänalkua myös sinne!

   Poista
 2. Aaah... Tulee niin kateelliseks olo, ku näkee ton sun kentän ja noi maisemat :'DD Ihana hepo :))

  - Milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viva kiittää. :) Haha, eipä tuo kenttä kovin kummoinen ole, viettää tosi paljon alaspäin ja aika pieni, mutta kyllähän tuolla nyt kuitenkin pystyy ratsastamaan. :D

   Poista