lauantai 11. toukokuuta 2013

Uusi heppa ja ratsasteluja

Heippa taas!
Tällä kertaa ajattelin kertoa hiukan kuulumisia ja esitellä tallin uusimman asukkaan. Kyseessä on punarautias suomenhevosori Liekin Leimahdus, eli tuttavallisemmin Liekki. Heppa on ollut mulla keskeneräisenä jo monta viikkoa, mutta nyt vasta tän viikonlopun aikana olen saanut orin valmiiksi. Varusteita herra ei vielä toistaiseksi omista, mutta nekin teen ajallaan. :)Tällaiselta tallin hevoskatras nykyisin näyttää. ^

Myöhemmin tänään olin ratsastamassa Titanilla pitkästä aikaa. Sen kyllä huomasi orista, Titan  oli aivan ylienerginen koko ratsastuksen ajan. Pitäisi ruveta tarhaamaan heppoja vähän useammin, että saisivat purkaa energiaansa tarhassa. :D Mutta tosiaan, aluksi ratsastin kaikki perusaskellajit lävitse, jonka jälkeen verryttelin askeleen pidennyksillä ja lyhennyksillä. Tein pääty-ympyröitä ja muita epämääräisiä kiemuroita, joidenka jälkeen kokosin pienen esteen ja hyppäsin sen muutamaan kertaan. Heti kyllä huomasi, ettei ole hypännyt kunnolla pitkään aikaan. Jalat tuntuivat niin kankeilta, ja 70 cm ylittyi kyllä niin kehnosti ettei tosikaan. Pitäisi vähän ruveta harjoittelemaan kesän kisoja ja leirejä varten, ettei niissä ole sitten ihan kanttuvei kun ei mitään jaksa eikä pysty.
Lopuksi vielä hoitelin ja harjailin heppoja, ja kävin taluttelemassa Liekkiä pihassa.

Nyt voi tulla jonkinmittainen päivitystauko blogiin, joka kestää suunnilleen toukokuun loppuun. Syitä tähän ovat tuleva koeviikko, TET-harjoittelu Vantaalla ja mopokurssin teoriakoe viimeisellä viikolla. Viimeistään kuitenkin kesäkuun alussa teen uutta paostausta, johon mahdollisesti voi tulla myös videota tai muuta kivaa! :)

4 kommenttia :

 1. Siis just äske tajusin et kesäkuu on jo enskuus! :D:D Kumpa mäki jaksaisin tehä ees kunnon verkat..

  VastaaPoista
 2. MITÄ MIKSI ON NUIN KESÄ meil on viel lunta :< ihana poni voi että sää osaat :3

  -N

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täälläkin on vielä jossain paikoissa vähän lunta, mutta aika kesäistä on jo. :) Liekki lähettää terveiset!

   Poista