sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Sähellystä Liekillä

Ettepäs päässeetkään minusta vielä eroon! Tänään ehdin sopivasti ratsastaa ja kuvailla, joten päätin tehdä vielä yhden postauksen.

Tänään kaivoin jo aamuvarhaisella hepat ulos tallista tarhailemaan, kun oli niin hyvä ilma. Sillä välin kun heppaset ulkoilivat, olin itse kirkossa keräämässä vielä viimeisen riparimerkinnän ja sen jälkeen riparitapaamisessa. Nyt on  ihanan vapautunut olo kun niistäkään ei tarvitse enää huolehtia, vaan voi kesällä lähteä leirille hyvillä mielin. :)

Hepat saivat tosiaan ulkoilla koko aamupäivän, ja myöhemmin menin ratsastamaan Liekillä ja Vivalla. Liekki saikin tällä kertaa lainata Titanin suitsia, kun ori ei vielä omia varusteita omista. Otin suitsista pois meksikolaisen turpahihnan, sopii Liekille oikein hyvin. :) Aluksi menin kentällä normaalisti kaikki askellajit lävitse (aina samat verkat, ompa mulla mielikuvitusta), tein paljon pääty-ympyröitä ja kiemurauria. Tän jälkeen kokosin lävistäjälle pienen puomikavaletin, sekä paljon puomeja, joita tulin ensin käynnissä ja ravissa, lopuksi vielä laukassa.

Ratsastaessa Liekillä huomasin, ettei se olekaan mikään niin helppo hevonen, mitä siitä alun perin piti tulla. Se oikoo helposti kulmia ja kulkee lapa edellä, ja jos ratsastaja ei ole tarkkana, se voi yhtäkkiä syöksähtää puomin/esteen ohitse ja lähteä kiidättämään ratsastajaa ympäri kenttää. SAin myös kokea orin selässä pari aika mahtavaa pukkisarjaa. Eli ihan kivasti haasteita tuon heppasen kanssa! Kuitenkaan en Liekistä nyt mitään ongelmahevosta halua, joten hoitaessa ja muuten ori on ihan kiltti. :)

Tällaista tehtävää tosiaan mentiin, tultiin oikealta käynnissä, ravissa ja laukassa, hypättiin toi pieni kavaletti ja jatkettiin puomit loppuun asti. Tässä piti myös kokeilla ja harjoitella laukanvaihtoja, mutten sitten oikein viitsinyt, kun oli jo tässä vaiheessa aikamoista säheltämistä.

Ratsastuksen jälkeen innostuin vielä taluttelemaan Liekkiä ja napsimaan valokuvia.

Oripoika tarhassa. ^^

Mutta joo, ensi kerralla luvassa on taas uutta postausta, mahdollisesti videon muodossa!Ei kommentteja :

Lähetä kommentti