lauantai 13. huhtikuuta 2013

Kehitystä on tapahtunut + 15 lukijaa

Tällä kertaa ajattelin tehdä pienen kehityspostauksen tekemieni keppihevosten suhteen. Koko touhua olen harrastanut virallisesti vuodesta 2009, ja siitä lähtien on tullut itse ommeltua ja harjoiteltua keppihevosten tekemistä, muutaman ostetun hevosen ohella. Laskeskelin, että näiden vuosien aikana olen valmistanut n. 60-70 keppihevosta, ja on pakko todeta, että jonkinlaista kehittymistä on tapahtunut suuntaan jos toiseenkin.

Ihan ensimmäisistä kankaisista hepoista en harmikseni löytänyt kuvia mistään, mutta  näihin on nyt tyytyminen.


Tässä yksi ensimmäisistä suullisista keppareista. Kuvan heppa on aivan valtavan kokoinen, sen pää ei mahtuisi edes kahdelle A4-paperille.

 

Nämä hepat valmistuivat jossain 2010 loppupuolella.


Tässä taas hieman uudempi asukki, valmistui syksyllä 2011.


Viime kesänä valmistunut myyntiheppa.

...sekä noin viikko sitten valmistunut fewforestinponitamma.

Kaiken kaikkiaan voisi sanoa, että edistystä on tapahtunut melko paljon. Jokainen neulanpisto, jokainen kaavanhahmottelu, jokainen harjansolmu on kehittänyt minua eteenpäin niin keppihevosten teossa kuin muutenkin. Työ on vaatinut kärsivällisyyttä ja pitkää pinnaa, ja epäonnistumisia ja vastoinkämisiä on tullut todella paljon vastaan. Kehityksen polku on ollut pitkä ja kivikkoinen tähänkin asti, ja jatkuu edelleen. Mutta sen arvoista tämä on kyllä ollutkin. Vaikka nykyään olen melko tyytyväinen omatekemiin hevosiini, aina on kuitenkin paljon parannettavaa, ja nykyisissä hepoissani on paljon, mitä haluaisin vielä muuttaa.


5 kommenttia :

 1. Kyllä tossa melkoista kehitystä näkee! Vau! :)

  VastaaPoista
 2. Hui, huimaa kehitystä! (: Sillon ku minä oon täyttäny vaaleenpunasia sukkia hepoiksi ja ommellu napit silmiksi, sulla on ollu suuton vuonis ja vaikka mitä :.D

  -N

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, täytin minäkin ihan alussa vielä niitä iskän vanhoja sukkia sanomalehtimytyillä ja piirtelin tussilla silmät ja sieraimet. :D ärsyttää kauheesti kun en löytänyt niistämistään kuvia, olis varmaan ollut ihan näkemisen arvoisia! :3

   Poista
 3. Hehei, mie aloitin kepparit samana vuonna kun sie! Alotin siis joskus 7- vuotiaana...
  Huimaa kehitystä sulta!
  T: Vilma

  VastaaPoista