maanantai 1. huhtikuuta 2013

Kevät ! + 10 seuraajaa

Hui kamala kuinka pitkä aika on edellisestä postauksesta! Maaliskuu on mennyt ihan älyttömän nopeasti, enkä ole ehtinyt juuri keppareilla ratsastelemaan saatika sitten kuvailemaan. Viikonloppuna ratsastelin kuitenkin Titanilla, ja tässä vähän kuvakoostetta. Laitoin kuvat nyt tavallista suurempina, pikkukuvat ärsyttävät ainakin minua itseäni kauhean paljon. :--DOsaahan poika kulkea nätistikin ;)<3

Tosiaan ratsastin tuossa pihatiellä, joka oli vähemmän liukas kuin ihan pihassa. Menin ihan askellajisiirtymisiä suoralla uralla ja sitten hyppäsin muutaman kerran pienen esteen. Titan kulki ihan mukavasti, ottaen huomioon n. 2 kuukauden tauon... Mutta joo, ensi kerralla sitten taas jotain kivaa!

PS. Päätin, että 10 lukijan kunniaksi voisin tehdä videon keppihevospäivästä. Videossa saattaa kuitenkin kestää jonkin aikaa, johtuen tämän hetken kiireistäni. Mutta viimeistään tän kuun lopussa tai toukokuun alussa lupaan videon toteuttaa. :)

6 kommenttia :

 1. oi kui hieno toi viimeinen kuva! :D ja Titanilla on upeat varusteet!

  VastaaPoista
 2. Todella hienot varusteet on poni kyllä saanut(viimeinen kuva)! Ootkos itse tehnyt? Jos oot niin mistä oot ostanu tuota nahkaa?? (paljonko maksoi)Kurkkaatko muuten minun blogini??
  http://estionintalliblogi.blogspot.com
  Mukavaa kevättä sinnekkin päin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tehnyt itse, ja nahkaa ostin ihan kangaskaupasta, maksoi muistaakseni jotain 25€/kg. Kiitos samoin! :)

   Poista
 3. tykkäänsunkengistäliikaaannannemulle!!!1 :3 yy ihanat varusteet pounilla (:

  -N

  VastaaPoista