maanantai 8. huhtikuuta 2013

Heppapostaus

Heppailupostausta siis luvassa tällä kertaa, kepruilut on jäänyt viime viikolla hieman vähemmälle, siitä syystä että oikeat hevoset ovat vieneet melkein kaiken ajan, enkä ole ehtinyt keppihevosilla ratsastamaan.

Viime viikolla olin useamman kerran ratsastamassa, valitettavasti kuvia ei ole, johtuen hieman huonosta säästä sekä kuvaajan puutteesta. Kesämmällä lupaan laittaa kyllä ratsastuskuviakin! Mutta tosiaan, viime viikonloppuna olin maastoilemassa newforestintamma Annilla, jolla olen käynyt vakituisesti ratsastamassa ohjatuilla tunneilla sekä myös itsenäisesti pienellä lähitallilla. Viime maanantaina ratsastin koulutunnin suokkiruuna Jullella, jolla oli aivan mahdottoman pitkät raviaskeleet (=pompottavin ravi missä 6 vuoden ratsastuskokemukseni aikana olen istunut.) Hyvin tunti kuitenkin sujui, ja jäi hyvä mieli.

Sununtaina olin Hevoset-messuilla Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa kaverini Kristan kanssa. Ihmisiä oli todella paljon, ja kaikkiin paikkoihin oli hirmuisen pitkät jonot. Kamera oli tottakai mukana, ja tulikin kuvailtua esteratsastusnäytöskilpailua, missä ratsasti mm. Anna-Juulia Kontio. Nimmarin olisin mennyt muuten hakemaan, mutta valtavan ihmismassaryntäyksen vuoksi jätin väliin. Kuvailin kuitenkin ratsukoita radalla, ja tässä nyt muutama otos. Kuvat ovat hieman sumeita ja huonolaatuisia, johtuen epäonnistuneista tarkennuksista yms.)Shoppailtuakin tuli ihan kiitettävästi, mukaan tarttui kaikennäköistä pikkusälää harjoista kannuksiin.

Rakkausraippa löytyi Viljar Shopin messuosastolta.

Tämä puolestaan samasta paikasta kuin kannuksetkin, liikkeen nimeä en tähän hätään muista.

Halpiskannukset ja huonolaatuiset kannustinhihnat.

Toppaliivi Agrimarketin osastolta.

Lisäksi oli pakko ostaa uudet ratsastussukat edellisten kuluttua puhki.

Kaikenkaikkiaan ihan mukavat messut, ensi vuonna uudelleen!

Tänään olin kuitenkin taas ratsastamassa Annilla ilman satulaa kentällä. Käyntiä mentiin suurimmaksi osaksi kentän huonon kunnon takia. Tein paljon ympyröitä, voltteja ja taivutteluja, ja hieman puolenvälin jälkeen Anni alkoi hakeutua peräänantoon ensimmäistä kertaa siihen mennessä, mitä ponilla olen ratsastanut. Annin jälkeen varustin suomenhevosruuna Vintiön ja köpöteltiin kentällä vielä hetken aikaa.

Toukokuun lopulla osallistun Annilla koulukisojen Helppo C ja Helppo B-luokkiin, joten ponilla varmaan tulen menemään jatkossa normaalia enemmän. Täytyykin alkaa opettelemaan ulkoa koulurataa, ettei käy kuten viime kerralla, kun unohdin kouluradan. :D

2 kommenttia :