lauantai 5. huhtikuuta 2014

Uusia tuulia

Heipä taas! Taas on mennyt tosi pitkä aika, kun viimeksi olen varsinaisia kuulumisia kirjoitellut. Kevätkin on tullut jo hyvää vauhtia, ja järvestäkin on kohta sulanut jo kaikki jäät. Nyt odottelen vain tosi innolla, että puihin alkaa ilmestyä silmuja ja hiirenkorvia, se on ainakin takuuvarma kevään merkki! Mutta asiaan, viime viikot ovat olleet todella kiireisiä niin koulun kuin kaiken muunkin osalta, joten keppihepat ovat jääneet vähän väkisinkin taka-alalle. Blogiakaan en ole oikein jaksanut päivitellä, koska ei ole ollut mitään erityistä kerrottavaa ja ulkoasukin tympäisi. Nyt sain kuitenkin otettua itseäni niskasta kiinni ja tehtyä kokonaan uudenlaisen ulkan. Pientä hiomistahan tuo vielä kuitenkin vaatii.

Tein kyselyn uutta ulkoasua koskien, kipinkapin vastailemaan ja laittamaan myös rakentavaa palautetta kommenttiboksiin. 

Tykkään itse tästä uudesta ulkoasusta tosi paljon, banneri on jotenkin ihanan väljä ja simppeli sekä Clara söpöstelee tuossa niin suloisesti. Blogin mallia vaihdoin täysin, ja sain myös ensi kosketuksen css-tyylien ja blogin html-koodien muokkauksesta. Gadgettejakin tuli oikein kunnon läjä molempiin sivupalkkeihin. Suunnitelmissa on myös avata blogille (ja tallille) oma Youtube- ja Instagram-tili sitten joskus.

Heppakatraaseen on myös tullut jonkin verran muutosta. Viime viikolla myin Titanin, johtuen omasta epäaktiivisuudestani, ajanpuutteesta ja kiinnostuksesta oria kohtaan. Nyt Titan pääsi uuteen kotiin, jossa sitä varmasti huomioidaan ja siitä pidetään. :) Myyntihevosia olen ommellut jonkin verran, joten tässä lähiaikoina on tulossa varmasti yksi jos toinenkin mukava hevonen myyntiin.

Sitten ilouutinen  kaikille kyselijöille: yksi tämän kevään ehkä tärkein asia tallin toiminnan kannalta on tilaushevoset.  Tilareiden teko on pyörinyt mielessä jo pitkään, ja kohta päästään suunnitteluvaiheesta toteutukseen kunhan kiireisimmät koeviikot tästä nyt menevät ensin ohi. Tallin toiminta on ollut läpi talven niin hävettävän epäaktiivista, että joskohan tämä nyt sitten auttaisi saamaan harrastusta uudestaan jaloilleen. Jossain vaiheessa on siis tulossa lisäinfoa tilareista tänne blogiin ja tallin nettisivuille.

Jottei postauksesta tulisi ihan hirveän tylsää romaania ilman kuvia, laitan tähän yhden ihanan keväisen kuvan vuoden takaa. Tältä meillä siis suurinpiirtein näyttää, tosin pelto ei ihan noin vihreä ole mitä kuvassa, mutta kuitenkin. :)

4 kommenttia :

 1. Ihana tää uus ulkka! Sun hepat on ihan älyhienoja miten osaat tehä niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kova harjoittelu ja kärsivällisyys kantavat pitkälle. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Jep, tykkään siitä itse myös tosi paljon! :)

   Poista