lauantai 19. huhtikuuta 2014

Roryilyä ja kesäfiilistelyä

 Kuten otsikostakin saatatte jo jotain päätellä, tänään oli kevään tähänastisesti kivoin keppailupäivä pitkästä aikaa. Aamulla kävin tallilla ratsastamassa Saiman, jonka jälkeen lähdettiin mummulaan koko päiväksi. Mukaan lähti kamera ja kukas muukaan kuin Rory.

Koko päivän paistoi aurinko ja oli muutenkin niin ihana ilma, että oli suorastaan pakko mennä ulos, ratsastella ja valokuvailla. Uskaltauduin Roryllä tiellekin kävelemään, ja bongasin tosi paljon sinivuokkoja, joista kuvaa vähän alempana. Pihassa ratsastelin myös, menin vähän puomeja ja kevyttä koulutreeniä. Lopuksi ennen lähtöä fiilistelin vielä hetken laiturilla katselemassa järvelle ja kuuntelemassa lintujen ääniä. Tuli niin kesäinen fiilis, ja nyt huvittaakin hieman, kun lukee vuoden takaisia postauksia niin ei voi kuin ihmetellä, kuinka nopeasti kevät on tullut. Aamukamman mukaan koulua on jäljellä enää 27 päivää, jonka jälkeen peruskoulu on paketissa ja vapaus voi viimeinkin alkaa!

Olen aina joka postauksen yhteydessä valitellut, kuinka on kiireitä ja keppihevoset eivät kiinnosta. Nyt kerrankin positiivisia uutisia: Parin viikon kuluttua kaikki kokeet ovat ohitse, ja keppari-innostuskin on hiljalleen palailemassa. Viime kauppareissulla ostin uusia kankaita ja nahkaa sekä tilasin netistä solkia, renkaita ja lukkoja. Pian siis pääsee tekemään lopuillekin hevosille puuttuvat varusteet, jolloin ei tarvitse käyttää jokaisella samoja suitsia...

 

 Mutta tällaista kuulumispostausta taas tällä kertaa, hyvää pääsiäistä kaikille!

2 kommenttia :

  1. Kivaa, että innostus on palaamassa! Samoin on mullakin katoamassa tämä "pakkopullaisuus" ratsastamiseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mä en tosin ole kunnolla ratsastanut moneen kuukauteen joten nyt on jo korkea aika ryhdistäytyä. :D

      Poista