sunnuntai 18. elokuuta 2013

Tallin siivousta

En ole taas vähään aikaan keppareilla ratsinut, mutta tänään sain otettua itseäni niskasta kiinni ja päätin siivota koko tallin. Aluksi heivasin hevoset pihalle ulkoilemaan siksi aikaa kun sain tallin järjestettyä.

Aloitin keräämällä lattialta roskat (mitä olikin vähän kertynyt) ja varusteet, jotka laitoin omille paikoilleen. Tämän jälkeen järjestin heppojen hoitokorit, ja asettelin ne siististi vierekkäin. Laitoin jokaisen hepan suitset ja riimut omaan naulaansa, ja keräilin irtohihnoja sieltä sun täältä joko roskiin tai takaisin suitsiin. Ravistelin loimet ja taittelin ne omaan hyllyynsä. Sitten lakaisin tallin lattian, asettelin ruusukkeet oikeisiin karsinoihin, täytin heinäverkot uudella ruoholla ja ravistelin lattian maton.

Otin siivousta ennen ja sen jälkeen muutaman kuvan, näistä näette suurinpiirtein millainen lopputuloksesta tuli.

ENNEN

JÄLKEEN


Eipä tässä ole oikein muuta tullut tehtyä keppareiden osalta. Lähes kaikki illat ovat menneet joko läksyjä tehdessä tai tallilla ollessa. Tällä viikolla on satanut suunnilleen joka päivä, joten senkään vuoksi en ole ulos viitsinyt mennä.

Mutta nyt syksyllä yritän saada postauksia ainakin yksi per viikko, vähän mahdollisuuksien mukaan. Koulu vie kuitenkin paljon aikaa, joten keppiheppailut jäävät yleensä viikonlopuille. Mahdollisuuksien mukaan ratsastelen kuitenkin niin paljon kuin ehtii ja jaksaa, ja pyrin blogiinkin kirjoittamaan mahdollisimman usein. Tämä ei siis tarkoita, että blogi jäisi tauolle, vaan postauksia saattaa tulla hieman harvemmin mitä tähän mennessä.

Ja hei, vielä seitsemän lukijaa, niin 30 olisi täynnä ja arvonta voidaan pitää! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti