perjantai 27. syyskuuta 2013

Takaisin tauolta + myyntiheppaHeippa taas! Kuten osa teistä on varmastikin jo huomannut, blogi on ollut toista kuukautta hiljaiselolla. Näin alkuun pahoittelen tätä epäaktiivisuuttani, koulu ja muut harrastukset ovat vaan yksinkertaisesti vieneet niin paljon aikaa, etten ole pahemmin ehtinyt keppihevosjuttuihin paneutumaan. Lisäksi aloin kirjoittaa myös toista blogia (TÄSTÄ blogiin), joka kertoo sitten vähän enemmän mun heppailuista ja vuokrahevosesta. Kannattaa käydä tuokin kurkkailemassa. :)

Mutta asiaan. Hevosia olen ehtinyt pari ommella tässä syksyn aikana, ja mainostanpa vähäsen jokin aikaa sitten myyntiin tullutta heppaa. Kyseessä tiedoton punaruunikko fleecestä ommeltu ponitamma. Hintaa tällä olisi ainakin 30 euroa, ja tarjoukset huomioidaan vain siitä ylöspäin. Hevonen on myynnissä Suomen Keppihevosfoorumilla, jonne täytyy rekisteröityä päästäkseen selaamaan myynti-ilmoituksia. Kaikki tarjoukset hevosesta otetaan vastaan ainoastaan TÄÄLLÄ.

 Lisää kuvia hevosesta löytyy täältä.


Vielä muistuttaisin, että kolmenkymmenen lukijan tullessa täyteen pidän kohtuullisen ison arvonnan, joten kipinkapin liittymään lukijaksi! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti