lauantai 3. elokuuta 2013

31.7.-1.8. + video !

Heipä taas! Kaverini Jojo oli meillä yötä, ja aika paljon tulikin sitten ratsastettua ja hihhuloitua keppareiden kanssa. Jojolla oli mukanaan oma heppansa Wipe, ja itse ratsastelin Roryllä. Ekana päivänä mentiin pitkin päivää estetreeniä, kuvailtiin tosi paljon ja harjoiteltiin editoimista. Illalla käytiin heppojen kanssa järvessä, jonka jälkeen mentiin vielä uikkareissa hyppimään esteitä (ja oltiin seuraavana päivänä vähän nuhaisia...).

Seuraavana päivänä ratsasteltiin vähän kevyemmin, kun molemmilla oli paikat vähän jumissa aluksi. Aluksi mentiin ihan perus koulua, jonka jälkeen tehtiin pieniä esteitä ja hypeltiin niitä aikamme. Paljon kuva- ja videomateriaalia kertyi, mutta kuvia en nyt jaksa laittaa tähän muutamaa enempää. ja tiiän noi mun ilmeet, muttakun olin laiska enkä jaksanut muokata sen enempää...

Niin, ja editoin heppailuista puolentoista minuutin mittaisen videon (olkaa ylpeitä musta!), jonka tekemiseen meni pari päivää ja yötä. Itse olen tosi tyytyväinen lopputulokseen, pikkuisen efektit ja tekstit tökkivät kun en ollut huomioinut muutamaa seikkaa, mutta seuraavassa videossa olen sitten sitäkin viisaampi. Mutta olkaahan hyvät.


TÄSTÄ pääsee katsomaan videon vähän isompana, itseäni ainakin pikkuisen häiritsee näin pieni koko täällä blogissa.

2 kommenttia :