maanantai 29. heinäkuuta 2013

Roryllä ratsastusta

Tänään kaivoin Roryn tallista ja pakotin  isoveljeni orjan napsimaan muutamia kuvia. Ratsastin siis ensimmäistä kertaa uusimmalla hepalla, ja koska tänään on ollut aika hiostava ilma niin en viitsinyt kovin rankkoja treenejä vetää. Muutenkin otin nyt alussa aika rennosti, lähinnä hevoseen tutustumista yms. peruspuuhaa. Kävin kaikki askellajit pikaisesti läpi jonka jälkeen hyppäsin pari kertaa ristikkoesteen ja pienen pystyn. Estetolppia en jaksanut alkaa kaivamaan varastosta, joten älkää ihmetelkö noita hienoja tolppia ja puomeja.Aluksi vähän käyntiä ja siirtymisiä.

Sitten ravia.
Ensimmäinen hyppy.

 
Ja pieni laukkapätkä.
Joskus voi käydä näinkin...

Uusi yritys.
Olen myös harkinnut Pinnacle Studio 15 HD Ultimate mikälien ostamista, että saisi videopuoleenkin vähän jotain eloa. (Windows Movie Maker alkaa pikkuhiljaa kyrsimään). Onko kellään kokemusta kyseisestä ohjelmasta, ja onko se yhtään hintansa arvoinen? Eli toisin sanoen kannattaako se ostaa, ettei tule sitten mitään pettymyksiä? :D


4 kommenttia :

 1. vaooo kui hienot nuo suitset :3 ja kuvat on hurjan kivoja rispektii isoveljelles!

  VastaaPoista
 2. Jepsaa :D yllättävän hyviä noista kuvista tuli, vaikka kameran ruudulta katottuna ne näytti vähintäänkin sanonko miltä... :D

  On muuten kiva kun kommentoit tälleen ahkerasti, näihin on kiva vastailla kun muuten tää blogi tuntuu olevan niin hirmu hiljainen. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaaaa heppa ! :D Mullon itelläni Pinnacle Studio 16 ja musta toiminu ihan kohtuullisesti, hoitanu homman kotiin. Jonkun verran se vaatii totuttelemista ja esim. tehosteita on täsaä versiossa tosi vähän, mutta kyllä tätä kun kikkailee vähän ni saa ihan hyviä videoita. Toki jos on erinomainen editoija ni saa millä tahansa ohjelmalla hyvää jälkeä :)

  - Milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos :) Joo, asensin tähän koneelle kokeiluversion nimenomaan tuosta 16:sta, mut en oo vielä ehtinyt paremmin perehtymään. :D Mulle noita kaikkia efektejä tuntuu päinvastoin olevan ihan liikaa, eihän niistä osaa valita! (Windows Movie Makerilla kun olen aikaisemmin tottunut tekemään, eheh) Mutta lupaavalta tuo ohjelma kuitenkin vaikutti, ja en kyllä mikään paras editoija ole mutta harjoittelemallahan sitäkin sitten oppii. :)

   Poista