lauantai 8. helmikuuta 2014

Myyntiheppoja ja kuulumisia

Heippa taas! Nyt kun arvonnat on pidetty niin onkin aika kerrata viimeaikaisia kuulumisia. Mitään kummempia ei ole tapahtunut, tosin Sonja sekä rautias myyntiheppa saivat viimeinkin uuden kodin. Kangas- ja lankavarastot ovat myös viimeinkin ajan tasalla. Kevään aikana luultavasti alan tehdä tilausheppoja, riippuen kuitenkin aikatauluistani. Mitään en ole lukkoon lyönyt, mutta jonkin verran olen asiaa miettinyt ja kyllähän tuo olisi ihan käypä tapa säästää rahaa ensi syksyn lukiokirjoihin.

Tämännäköinen myyntiponi, tein hepan n. vuosi sitten tilariksi, mutta myynti ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan joten heppa jäi lojumaan vuodeksi kaappiin jonka jälkeen sen sieltä kaivoin esiin.


Kangasvarastoista puheenollen, kaappeja kolutessani törmäsin tosi moneen kankaaseen, jonka olemassaolosta en edes tiennyt! Löysin mm. sekalaisia fleecekankaita, karvakangastilkkuja, pilkullisen velboan ja tosi ison palan mustaa karvakangasta. Käteen osui myös muutama puolitiehen jäänyt heppa, kuten kuvasta voi nähdä. Kuvassa hepat ovat osittain täytettyjä, joten sen vuoksi näyttävät hieman hassuhkoilta.


Kuvassa vasemmassa reunassa näkyvä fleecekankainen vuonis olisi tarkoitus saada lähiaikoina valmiiksi, olen sille suunnitellut jo muutamia tietojakin ja parit varusteetkin olen tuolle jo väkertänyt. :'D

Eilen olin ratsastamassa ekaa kertaa pitkään aikaan! Ratsuna oli Rory (toistaiseksi ainut heppa joka omistaa suitset...) ja kävin iltapimeällä tiellä vähän kävelemässä ja ravaamassa. Paljon olisi tehnyt mieli kaivaa estetolpat esiin ja hyppiä, mutten enää pimeällä viitsinyt. Tänään aamupäivällä sen sijaan hyppelin pihassa pieniä kavaletteja ja ristikoita Titanilla ennen kuin lähdin tallille jatkamaan estehyppyjä vuokrahepallani. Ihan mukavastihan tuo sujui, tosin jalat olivat tosi kankeat pitkän hyppytauon jäljiltä, mutta eivätköhän ne siitä vetristy, kun alkaa taas harjoittelemaan. Hiihtolomalla olisi tarkoitus myös osallistua Kht Elliotin estekisoihin Titanilla ja Roryllä.

Mutta eipä juuri muuta tällä kertaa, palaillaan taas!

PS. Kommenttien vahvistuskoodi oli mennyt vahingossa päälle, otin sen pois ja nyt kommentointi on helpompaa!

8 kommenttia :

  1. Toi ruskee heppa on ihana! <<33

    VastaaPoista
  2. Ihana blogi! Harmi kun arvonta meni jo, olisin osallistunut. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä jossain vaiheessa tulee taas arvonta, ei tosin ihan lähiaikoina.

      Poista
  3. Ihania heppoja :-) Hah, harkitsin tuon rautiaan ostamista, mutta ehti mennä :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Pian on tulossa uusia heppoja taas myyntiin, toivottavasti joku olisi mieleinen. ;)

      Poista
  4. toi pörrönen on aivan mahtava! awwiiii ♥

    VastaaPoista