tiistai 4. helmikuuta 2014

Sukkaturvat yksi vuotta!

Nyt on viimeiset mahdollisuudet osallistua ARVONTAAN, sillä osallistumisaikaa on jäljellä enää tämä ja huominen päivä!

Viime maanantaina 3. päivä blogi täytti ensimmäisen vuotensa. Hurjaa kuinka aika on mennytkin nopeasti! Itse olen positiivisesti hyvin yllättynyt, että blogi on vielä kaiken tämän jälkeenkin hengissä, vaikka muutaman kerran se olikin lähes varman lopetusuhan alla.

Mutta tehdäämpä lyhyt tiivistys ja kertaus vuoden aikaisista tapahtumista.

- Vuoden aikana postauksia on tullut 26 kappaletta
- Lukijoita on kertynyt 43
- Blogin katselukertoja yhteensä melkein 3400
- Kommentteja 83 kappaletta

Helmikuu:

Perustin blogin helmikuun alussa. Käväisin kaverini kanssa Tampereella keppihevoskisoissa ja sijoituin parissa luokassa. Toteutin blogihaasteen ja ompelin talliin uuden asukin, Vivan.

Maaliskuu:

Siirsin hepat ulos talliin, ja kuvailin ahkerasti niin luontoa kuin heppojakin. Tähän kuukauteen ei juurikaan sisältynyt paljoa, lukuunottamatta talliesittelyä, koska olin kiireinen muiden asioiden osalta.

Huhtikuu:

Tässä kuussa ratsastelin melko ahkerasti kaikilla hevosilla. Kävin kaverini kanssa Tampereen Hevoset-messuilla ja ompelin myyntihevosia. Talliin muutti myös jälleen uusi asukas, nf-tamma Sonja. Julkaisin blogissa myös kehityspostauksen keppihevosten teosta vuosien varrelta.

Toukokuu:

Toukokuu oli kevään kiireisintä aikaa, koska koulu painoi päälle ja kaiket illat menivät joko tallilla tai ripari-illoissa. Tässä kuussa minulla oli myös viikon kestävä TET-harjoittelu toisella puolella Suomea. Talliin muutti myös suokkiori Liekki.

Kesäkuu:

Meni Lapin rippileirillä ja juhla-valmisteluissa. Blogiin en ehtinyt kirjoittaa yhtään postausta, mutta eipä muutenkaan olisi juurikaan ollut mitään mistä kirjoittaa. Sitä peruskesälomailua.

Heinäkuu:

Sain kesäkuussa uuden blogihaasteen, jonka toteutin heinäkuun alussa. Ompelin yhden hepan myyntiin ja itselleni tein Roryn. Ratsastelin myös ahkeraan, ja nettielämä jäi todella vähälle.

Elokuu:

Koulut alkoivat, ratsastelin ahkerasti ja kuvasin paljon videomateriaalia. Mitään ihmeempiä tähän kuukauteen ei kuulu.

Syyskuu:

Syyskuu oli aika kiireinen kuukausi, ja heppiheppailu jäikin vähemmälle. Pari myyntiheppaa kuitenkin ompelin Claran lisäksi.

Lokakuu, marraskuu ja joulukuu:

Tässäkään kuussa ei mitään kummempia, blogi oli hiljaiselolla vielä marras- ja joulukuun ajan.


Valitan näin tylsää ja kuvatonta postausta, arkisin ei ehdi juurikaan kuvata varsinkaan pimeällä ja viikonloput menevät yleensä muissa merkeissä. Pari heppaa olen kuitenkin ommellut, niistä laittelen jossain vaiheessa tänne blogiin. Ja ettehän unohda arvontaa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti