lauantai 22. marraskuuta 2014

We are alive

Heipähei! Blogi on taas ollut hiljaiselolla, mutta luulenpa että kyllä tästä vielä noustaan ja voimistutaan uuteen uskoon. Keppihevosharrastukseni on tällä hetkellä melko jäissä, olen todella kiireinen koulun suhteen (lukio on oikeasti rankkaa ja aikaavievää!) eikä energiaa ole muiden harrastusten tieltä jäänyt enää keppihevosille lähes yhtään. Koin kuitekin tarpeellisena ilmoittaa, että hengissä ollaan silti ja ilma pihisee.

http://photos-c.ak.instagram.com/hphotos-ak-xfa1/10755766_176804052489866_1697826697_n.jpgLaitoin Claran myyntiin, tällä kertaa tosin skh-foorumin tai blogin sijasta Instagramiin. Olen huomannut Instagramin todella käteväksi kepparitouhuissa, sinne on vaan niin paljon helpompi pivittää kaikkea pienemmällä vaivalla, ja siellä tapahtuu myynnit yms. paljon nopeammalla tempolla kuin esimerkiksi foorumilla. Instagramissa saan hevosen myytyä vartissa, kun taas foorulla saman hepan myymiseen menee aikaa viikko- ja kuukausitolkulla. Ehkä mä siis olen viimein löytänyt asiakaskuntani. Blogiin postauksen tekeminen vaatii lisäksi aina oma vaivansa, mutta Instagramissa kuvien lisäily sujuu vaivatta.
Ei kuitenkaan hätää, blogi jatkaa toimintaansa normaalisti, kuten se on tähännkin mennessä tehnyt.


http://photos-e.ak.instagram.com/hphotos-ak-xaf1/10817724_346895698824324_1757866822_n.jpgSitten toiseen asiaan, nimittäin Webs poisti tallin nettisivut. Ilman mitään varoitusta, kaikki on nyt bittiavaruudessa koska en tyhmänä ole ottanut mitään varmuuskopiota ulkoasuista ja muusta. Ärsyttää ihan kauheasti, koska sivuilla oli paljon melko tärkeitä juttuja sekä vanhojen heppojen (ja nykyistenkin) tietoja ja kuvia. Eniten harmittaa ehkä ulkoasu, se oli kuitenkin niin kiva... Mutta ehkä tästä nyt jotenkin selvitään, ja tehdään kokonaan uudet nettisivut toiselle palvelimelle.


Paljon olisi vielä kaikkea kerrottavaa, mutta taidan tehdä muille jutuille omat postauksensa, muuten tästä syntyisi aikamoinen sillisalaatti ja homma leviäisi käsiin.Vielä kuitenkin ilmoitusluontoista asiaa blogin suhteen, nimittäin ensimmäinen blogiadventtikalenteri starttaa tänä vuonna! Adventtikalenteri siksi, että olen liian kiireinen täysipäiväiseen joulukalenteriin, mutta haluan kuitenkin jotain jouluista juttua blogiin mehustukseksi ennen varsinaisia joulunpyhiä. Adventtikalenteri on myös siinä mielessä kätevä, että luukkuihin ehtii panostaa kunnolla niiden vähäisen lukumäärän vuoksi, jolloin yksi luukku on vähintään useamman pikkuluukun arvoinen. 

Otan mielelläni vastaan kalenteriehdotuksia, eli mitä kaikkea haluaisitte luukuissa julkaistavan?


1 kommentti :

  1. Kiva kuulla taas kuulumisia, musta joku arvonta tai toivekuvapostaus olisi kiva :)

    VastaaPoista