keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Hieman kuulumisia

Pahoittelen näin pientä hiljaiseloa blogin puolella, on ollut paljon kiireitä, ja ei ole yksinkertaisesti ollut hirveästi mitään erityistä asiaa tänne kerrottavaksi. Sen verran kuitenkin, että hevoset ovat siirretty takaisin ulkotalliin (=leikkimökkiin) pitkän, pimeän kylmän talven jälkeen. Tallin sisustus sai myöskin uutta ilmettä, ja kaikilla hevosilla on nyt omat tavarakorinsa. Kuvia minulla tallista ei juuri nyt ole, mutta katsotaan,jos viikonloppuna olisi hyvä ilma niin voisin muutaman räpsäistä ja laitella tänne blogiinkin.

 Tallin nettisivutkin ovat olleet jonkin ajan pienellä hiljaiselolla, ja voi olla, että laitan sivut tauolle hetkeksi, jonka aikana teen hieman uudistuksia sivuilla.

Pahoittelen, ettei postauksessa ole oikein mitään sisältöä saatika tuoreita kuvia, lukuunottamatta viikon takaisia otoksia Vivasta. Suitset ponille kyhäsin myös, samaten loimen, joka ei tosin näy kuvissa. Pahoittelen kuvien sinisävyisyyttä, ilma oli pilvinen ja kamera vääristi hieman kaikkea sinä päivänä.


Ja melkein pääsi unohtumaan, blogilla on nyt huimat seitsemän lukijaa! Nojoo, eihän tuo nyt kovin paljoa ole, mutta olen tässä miettinyt, että voisin tehdä jonkin sortin erikoispostauksen, kun tulee täyteen 10 lukijaa. Millainen se sitten tulee olemaaan, sitä saa ehdotella ihan vapaasti. Tekisin mielelläni vaikkapa kuvapostauksen tallipäivästä, jonkinlaisen videon (ideoita saa ehdotella!), kysymyspostauksen tai pienen arvonnan. Arvonnasta tosin, että se ei tulisi olemaan kovin suuri, ja voittajalle/voittajille olisi luvassa varusteita tms. muuta kivaa. :)

2 kommenttia :