sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Haaste!

Minut haastoi tosiaan Flary, joten nyt minun pitää kertoa itsestäni 11 asiaa, vastata haastajan 11 kysymykseen ja lähettää haaste eteenpäin 11 henkilölle.

FAKTAT:

1. Olen harrastanut keppihevosia kohta viisi vuotta. Tänä aikana olen pitänyt taukoja useampaan kertaan ja kerran melkein lopettanut, mutta lopulta on aina innostus kuitenkin palannut takaisin. Tällä hetkellä keppihevoset ovat yksi tärkeimpiä harrastuksiani.

2. Olen ollut kahdella keppihevosleirillä, molemmilla kerroilla kaverini Tiian Poukantallilla. Keväällä olisi tarkoitus mennä taas kyseiseen paikkaan maastoleirille.

3. Olen ollut yksissä keppihevoskilpailuissa, Mochin luona Tampereella. Kisat sujuivat hyvin muutamaa hassua kömmähdystä lukuunottamatta, ja sijoituin myös yhdessä luokassa toiseksi. Tarkoitus olisi tämän jälkeen alkaa kisaamaan aktiivisemmin, ja kesällä voisi pitää omatkin kisat.

4. Mielessäni on ollut jo pitkään ajatus keppihevosblogin perustamisesta, mutta sain vasta viime viikolla aikaiseksi. Toivottavasti jaksan nyt päivitellä blogia ahkeraan, ettei heti innostus lopahtaisi. :D

5. Mulla on ollut suunnitelmissa alkaa tekemään keppihevosvideoita, mutta en ole saanut aikaiseksi. Uuden kameran hankinnan (Canon EOS 600D) jälkeen ajatus on pyörinyt päässäni entistä useammin, ja ehkä sitä tullaan näkemään vielä tämänkin tallin videoita täällä blogissa ja Youtubessa.

6. Tällä hetkellä olen vaihtamassa tallin hevoskatrasta miltei kokonaan, ainoastaan pari heppaa jää, ja loput myyn. Tämän lisäksi teen talliin edellisten tilalle pari uutta asukasta, ja jokaiselle varusteet oman nimikkovärinsä mukaan. :)

7. Täytän tänä vuonna 15 vuotta.

8. Luonteeltani olen ailahtelevainen ja täynnä vastakohtia. Heijastan helposti muiden ihmisten tunnetiloja, ja koen itseni hyvin vaivautuneeksi, jos ei ole puheenaiheita tai muuten vaan kaikki ovat hiljaa. Uusiin ihmisiin tutustuessa saatan olla hyvinkin pidättyväinen ja hiljainen, jos toinen ei tule juttelemaan varta vasten. Ujostelen myös monia tilanteita, ja se on joskus hyvinkin kiusallista. Jos kuitenkin saan voitettua oman ujouteni, olen huumorintajuinen nauravainen ja iloinen ihminen.

9. Olen tehnyt tätä postausta jo kohta puolitoista tuntia, ja miettinyt pääni puhki faktoja, joita on niin kovin vaikea keksiä.

10. Luen paljon kirjoja, sekä kuuntelen musiikkia. Kirjamakuni voisi sanoa olevan hyvin rajoittunutta, sillä luen pääsääntöisesti fantaisakirjallisuutta. Ehdottomia suosikkeja ovat Harry Potterit sekä J.R.R. Tolkienin teokset.

11. Viimeinen fakta, joka on se, etten keksi tähän enää yhtään mitään.

KYSYMYKSET:


1. Minkä kirjan luit viimeksi?
- J.R.R. Tolkienin Silmarillionin.

2. Kuka on paras ystäväsi?
- Kai se Krista on, mutta kepparipuolella Tiia.

3. Mitä aiot tehdä talvilomalla?
- Syödä, nukkua, ommella, ratsastaa keppareilla ja kuvata videoita. 

4. Minkä numeron sait viimeisimmästä kokeesta?
- 10, historian kokeesta. :D

5. Mikä on mielestsi ärsyttävin mainos?
- Ei tule juuri nyt mieleen.

6. Mitä harrastat?
- Keppihevosa, harmonikansoittoa, ratsastusta, lukemista ja valokuvaamista.

7. Koska aloitit bloggaamisen?
- Ensimmäisen blogini tein jo ala-asteella, mutta nykyisen blogini, Pitsiperhosia, aloitin tammikuun alussa ja tämän blogin nyt helmikuun alussa.

8. Mikä on ensimmäinen asia, jonka näet vasemmalla?
- Kissa nukkumassa nojatuolissa. :)

9. Mitä musiikkia kuuntelet yleensä?
- Coldplayta, Owl Cityä sekä joskus myös Harry Potter ja LOTR (+The Hobbit) leffojen soundtrackia.

10. Kauanko olet koneella keskimäärin päivässä?
- Vaihtelee aika paljon, mutta yleensä 1-3 tuntia.

11. Mikä fiilis tällä hetkellä?
-Tukkoinen

OMAT KYSYMYKSENI:

1. Mikä sai sinut innostumaan keppihevosista?
2. Kuinka usein ratsastat hevosillasi?
3. Onko sinulla lemmikkejä?
4. Sukkahevonen vai kangashevonen? Miksi?
5. Oletko käynyt keppihevoskilpailuissa?
6. Entäpä keppihevosleireillä?
7. Kuvaile jotain hevostasi kolmella adjektiivilla.
8. Onko tallillasi eniten oreja vai tammoja?
9. Perinteitä tai tapoja keppihevostellessa?
10. Esteet vai kouluratsastus?
11. Hassuin mokasi keppareilla?

HAASTETUT:

Minähän en nyt ala erikseen nimeämään ketään bloggaajaa, tämän saa toteuttaa ken haluaa. Tämä siksi etten vahingossa haasta ketään sellaista joka ei tykkää haasteista. Eli jos vain aikaa, intoa ja jaksamusta riittää, niin ole hyvä!Ei kommentteja :

Lähetä kommentti